fbpx

Te leszel számára a világ, mutasd meg neki a világod legszebb oldalát!

A “próba szerencse” helyett légy felkészült szülő. Én segítek Neked, hogy születendő gyermeked számára Te legyél a legszebb világ, amit bátran követhet a boldog felnőtté válás útján.

ANYAI ÖSZTÖNEINK FELÉBRESZTÉSE TANFOLYAM

RÖVID IDŐ ALATT ÉSZREVÉTLENÜL LEVETKŐZÖD AZ AGGÓDÁST ÉS MÓDSZEREKET KAPSZ A KEZDETI KIHÍVÁSOKRA!

Azzal foglalkoztál már milyen szülő lesz belőled?

Aggódó? Túlvédő? Boldog? Magabiztos? Szerető?

Rajtad áll mennyire vagy felkészült!

Én segítek Neked elindulni az úton.

R

Végre egy gyakorlati megoldás, hogy felkészülj a szülővé válásra!

R

Rövid idő alatt eredmény - 5 héten át csak heti 2 óra

R

Száraz előadás helyett élmény alapú tanulás

R

Gyakorlatban azonnal alkalmazható tudás

R

Támogató környezet sorstársakkal

Személyes találkozók- Biztonságos, bizalmas környezet

}

Most van még időd!

Addig készülj fel a szülőségre, amíg még van bőven időd! Most még szabadabban osztod be idődet, ha megszületik a baba nehezebben szánsz magadra időt!

MIRŐL LESZ SZÓ A TANFOLYAMON?

5 hét, 5 modul, melyek segítenek kialakítani a szülői hozzáállásod és látásmódod az általad megálmodott szülői éned felé.

01

01. MODUL

“Kötődési” ösztönök

“Kötődési” ösztöneinket tudatos szintre emeljük. Megismerjük gyermekünk szükségletei és igényei közötti különbséget. Összeszedjük gyakorlatokon keresztül, hogy milyen számodra az ideális család?

02. MODUL

Mit jelent számodra a szülőség?

Elsőre talán a felelősség jut eszedbe párosulva egy nyomasztó érzéssel. De vajon muszáj, hogy a felelősséget teherként éljük meg? Ebben a modulban a felelősséget, mint lehetőséget értelmezzük, hogyan fordítsuk át a felelősség súlyát lehetőséggé. Vajon milyen szülő lesz belőled, milyen “nevelési” stílust fogtok választani? 

03. MODUL

Pozitív pszichológia a gyereknevelésben

Megismerjük a pozitív pszichológiát, mint eszközt, hogy jobban megértsük gyermekünk szükségleteit és a saját pozitív élményeinkből erőt merítünk a saját nevelési elveink kialakításához.

04. MODUL

Túlvédés és annak következményei

Előzzük meg, hogy túlvédő énünk előtörjön és helyette a család stabil, kiegyensúlyozott alappillérei legyünk.

“Ahogy önmagunkkal bánunk, abban tükröződhez az, ahogy a szüleink bántak velünk.”

05. MODUL

Szülői látásmód, hozzáállás csiszolása

A szeretet mindennek az alapja, különösen egy anya/apa – gyermek kapcsolatban. Megnézzük milyen hatással van gyermekedre a Te szeretet kifejezésed és hogyan tudod megteremteni az igazán szeretetteljes, biztonságos környezetet babád számára.

Belőlünk indul ki minden…

+1 – Ráadás

Felkeltettem az érdeklődésed, de nem vagy benne biztos, hogy Neked való-e a tanfolyam? Gyere el INGYEN az 01. MODULra, nézd meg tudlak-e támogatni utadon!

Következő induló csoport: 2023. Május 20. szombat. Személyesen a XVIII. kerületi PIK-ben – Pestszentimrei Közöségi Ház – 1188 Bp. Vasút utca 48.

Hozd ki magadból a legjobb szülőt!

Te általad gyermekeid is a legjobb énjüket tudják megélni, hogy értékesnek, jó képességűnek érezzék magukat. De ehhez először magadból kell kihoznod a legjobb éned.

Ha szereted és értékeled magad, akkor ezt meg tudod mutatni másoknak is, így születendő gyermekednek is már az első kapcsolódástól fogva.

Nyugalom a jó szülő Benned is ott van! Csak meg kell tanulnod használni!

Itt Elég jó szülővé válhatsz!

Szülői csoportfoglalkozásaimon megtanulják a szülők, hogyan használják a pozitív megerősítés varázserejét és ez milyen összefüggésben áll gyermekeik önbizalommal teli, boldog, sikeres felnőtté válásával.

Minden szakmában, ahhoz, hogy a mestere légy, tanulni kell. Miért gondoljuk, hogy a szülőséget nem kell tanulni?! Ragadd meg a pillanatot és csináld másképp, mint a többi ember.

Kezd el MOST! amíg még van bőven időd!

Kinek ajánlom a tanfolyamot?

Szülőknek, de legfőképp

Kismamáknak
Babát váró pároknak
“Kispapáknak”

A gyereknevelés az egyik legtöbbet nyújtó élmény lehet az életedben. Rajtad áll hogy éled meg! Készülj rá tudatosan! 

Az a hír járja rólam…

“Minden egyes alkalommal boldogan, feltöltődve mentem haza”
“Hogy mit vártam amikor elmentem a Szülői Klubba? Azt, hogy … hallok majd újabb okos gondolatokat, amiket megfontolandónak gondolok a saját gyerekeimmel való kapcsolatomban. És hogy mit kaptam? Ennél sokkal többet! … Hálás voltam, hogy sikerült eljutnom… Hogy adtam magamnak “Anya-időt”!”

Végh-Szabó Éva
2 gyermekes anyuka

“Csilla programja egyedülálló és kivételes minden téren.”
“Az első foglalkozás előtt gondolkoztam azon, hogy vajon biztosan ott e a helyem, izgatott voltam.

Majd elkezdődött és élveztem a program minden percet, majd a következőt alig vártam, most pedig hiányzik, hogy véget ért…”

Feil-Horváth Renáta
1 gyermek édesanyja

“Felért egy önismereti tréninggel is”
“Izgatottan vártam, milyen lehet egy kurzus, ami szülőknek szól a szülőségről, amit már 17 éve gyakorlok. …

Nemcsak hasznos hogyan legyünk jó szülők tanácsokkal gazdagodtunk, ez az öt alkalom felért egy önismereti tréninggel is…”

Szamos Lídia
3 gyermekes anyuka

Üdvözöllek, Aloha!

Molnár Csilla vagyok.

2013-ban lettem édesanya, azóta arra törekszem, hogy a legjobbat hozzam ki magamból önmagam, gyermekeim, családom számára. Eleinte sodródtam a szülőgés útvesztőiben, míg rá nem jöttem, hogy ez is egy tanulandó és tanulható “szakma”, mely csak rajtam áll, hogy milyen minőségben végzem a “munkám”. Így lettem szülői tanácsadó (Szülőnek lenni program) és személyiségfejlesztő tréner (Living Values Education) és nem utolsó sorban 3 gyermek édesanyja.

Mit nyersz, ha eljössz?

t

Rájössz, hogy elég az elég jó szülő!

Megtanulsz a saját gyerekkori élményeidből tapasztalatot meríteni

Rálátsz hogyan adod át saját értékrendedet gyermekednek és elindulsz az úton, hogy megtaláld a számodra fontos értékeket a boldog családi életedhez.

Azt már biztos tudod, hogy sok türelem kell egy gyerekhez. De azt is tudod, hogy őrizd meg türelmed nehéz helyzetekben? Mutatok néhány egyszerű módszert, hogy azt a szülőt adhasd gyermekednek, akit valójában akarsz!

ANYAI ÖSZTÖNEINK FELÉBRESZTÉSE Tanfolyam Kismamáknak

Szánj magadra 10 órát, amíg bőven van szabadidőd, hogy felkészülj lelkileg is és szellemileg is babád érkezésére!

Most az 1. Modul INGYENES

Legközelebb induló tanfolyam: 2023. Május 20.

Ilyen egyszerű a jelentkezés

01

Válassz időpontot

Következő tanfolyam kismamáknak: 2023. május 20.

Most még szabadabban tudod beosztani a napod, ha megszületik a baba egyre nehezebb lesz. Addig kezdd el a felkészülést, amíg nem oszlik meg a figyelmed és tanuld meg, hogy szánj majd magadra is értékes időt a baba mellett!

Legközelebbi tanfolyam kezdés: 2023. Október.

02

Véglegesítsd a helyed a tanfolyamra

Kiscsoportokban dolgozunk, hamar betelnek a helyek…

A csoport ereje csodákra képes. Itt megláthatod, hogy más is ugyanúgy van a kérdéseivel, dilemmáival, mint te. Támaszai lehettek egymásnak. Maximum 10 fő jelentkezhet.

Töltsd ki a Jelentkezési lapot, válaszd ki, hogy egyedül vagy pároddal szeretnél részt venni és nyomj rá a jelentkezés gombra.

03

Nézd meg a postafiókod

Már kapod is a részleteket

Érkezik is postafiókodba 24 órán belül a visszaigazolás (ha nem találod nézd meg a spam mappában).

Az 1. Modul után elég eldöntened, hogy velem tartasz-e a lelki felkészülésben, az elég jó szülővé válás útján!

Egyelőre nincs is más dolgod, mint beírni a naptáradba 2023. Május 20. 10.00 – 12.00 Anyai Ösztöneink Felébresztése Tanfolyam 1. időpontját és nyitottságoddal, mosolyoddal készülni az alkalomra.

Hogyan tudlak támogatni?

}

10 órán át Veled foglalkozunk, hogy a lehető legnagyobb önbizalommal várd születendő babád!

Te vagy Édesanyaként a család alapja! Megmutatom, hogyan legyél stabil és kiegyensúlyozott ebben az új élethelyzetben is!

Ha pároddal érkezel, még többet tudtok kivenni a tanfolyamból. Megismerhetitek mindkettőtök szülői hozzáállását és egymáshoz tudjátok hangolni elképzeléseiteket.

5 héten át támogatlak tudásom legjavával. Egy munkafüzetet is összeállítottam számodra, mely további hasznos szülői gyakorlatokat mutat hétről hétre!

Hetente 2 óra fejlődés / tudásátadás / beszélgetés / interaktív játékok / megosztások / kapcsolódás sorstársakkal

Zárt Facebook csoportunkban örök tagsággal mindig lesz akihez fordulhatsz kérdéseiddel, dilemmáiddal! Nem hagylak magadra akkor sem, ha megszületik a baba

Várlak szeretettel!

Merj szembe nézni szülői éneddel és tegyél magadért, fektess bele energiát, időt, hogy kihozd a legjobbat magadból, a legjobb szülőt gyermeked számára!

Minden szakmában, ahhoz, hogy a mestere légy, tanulni kell. Miért gondoljuk, hogy a szülőséget nem kell tanulni?! Ragadd meg a pillanatot és csináld másképp, mint a többi ember.

Szeretnéd kihozni legjobb éned? Akkor Neked való az Anyai Ösztöneink Felébresztése Tanfolyam!

Molnár Csilla