Szülőként akkor leszel sikeres, ha nem a “próba szerencse” módszert választod!

A “próba szerencse” helyett légy felkészült szülő. Én segítek Neked, hogy születendő gyermeked számára Te legyél a legszebb világ, amit bátran követhet a boldog felnőtté válás útján.

EGY TANFOLYAM, AHOL RÖVID IDŐ ALATT ÉSZREVÉTLENÜL LEVETKŐZÖD AZ AGGÓDÁST ÉS MÓDSZEREKET KAPSZ A NEVELÉSI KIHÍVÁSOKRA!

Szülőnek lenni csodálatos, de mégsem ilyenre számítottál? Sokszor merül fel benned a kérdés, hogy jól csinálod-e? Hogy kell boldog felnőttet nevelni?

Következő tanfolyam szülőknek

2020. március 28., szombat – 10:00 – Budapest

R

Türelmetlen vagy?! Rajtad áll, hogy éled meg a nehéz helyzeteket! Ha stabil vagy, türelmes is leszel! Megmutatom hogyan!

R

Mi gyermeked boldogságának kulcsa? Te magad, a Te mintád! De ez hogy hat gyermekedre és hogy tegyél érte tudatosan? Ezzel is foglalkozunk...

R

Félsz, hogy túlvéded, elkényezteted? Milyen következményei lesznek, milyen felnőtt lesz a túlvédett gyerekekből? Erre is választ kapsz a tanfolyamon.

A gyereknevelés az egyik legtöbbet nyújtó élmény lehet az életedben. Rajtad áll hogy éled meg! Készülj rá tudatosan!

Kinek ajánlom a tanfolyamot?

SZÜLŐKNEK, DE LEGFŐKÉPP

Anyukáknak

Ovis szülőknek

Apukáknak

Hozd ki magadból a legjobb szülőt!

Te általad gyerekeid is a legjobb énjüket tudják megélni, hogy értékesnek, jó képességűnek érezze magát. De ehhez először magadból kell kihoznod a legjobb éned.

Gyermeked akkor érzi magát értékesnek ha a kezdetektől…

Te megmutatod neki miben a legjobb, mik az erősségei.

Ehhez viszont először magadban kell megtalálnod a jót, megtanulni észrevenni és a szerint élni, értékességedet megmutatni másoknak, hogy képes legyél felfedezni és megmutatni gyermekednek is a benne lévő jót.

Minden azon múlik Te mennyire értékeled magad!

Minden azon múlik Te mennyire vagy tisztában magaddal. Mennyire van helyén az önértékelésed és az önbecsülésed. Ha szereted és értékeled magad, akkor ezt meg tudod mutatni másoknak is, így születendő gyermekednek is már az első kapcsolódástól fogva.

Nyugalom a jó szülő Benned is ott van! Csak meg kell tanulnod használni!

Szülői csoportfoglalkozás

Szülői csoportfoglalkozásainkon megtanulják a szülők, hogy legyen nagyobb az önértékelésük, önbecsülésük és ezt hogy tudják megtanítani gyermekeiknek is, hogy önbizalommal teli, boldog, sikeres felnőtté váljanak a szülők pozitív megerősítései által.

Sosem késő elkezdeni még jobb szülővé válni!

Az a hír járja rólam…

“Hogy mit vártam amikor elmentem a Szülői Klubba?”
“Azt, hogy … hallok majd újabb okos gondolatokat, amiket megfontolandónak gondolok a saját gyerekeimmel való kapcsolatomban.

És hogy mit kaptam? Ennél sokkal többet!

… Minden egyes alkalommal boldogan, feltöltődve mentem haza, és hálás voltam, hogy sikerült eljutnom… Hogy adtam magamnak “Anya-időt”!”

Végh-Szabó Éva
2 gyermekes anyuka

“Csilla programja egyedülálló és kivételes minden téren.”
“Az első foglalkozás előtt gondolkoztam azon, hogy vajon biztosan ott e a helyem, izgatott voltam. Majd elkezdődött és élveztem a program minden percet, majd a következőt alig vártam, most pedig hiányzik, hogy véget ért…”

Feil-Horváth Renáta
1 gyermek édesanyja

“Felért egy önismereti tréninggel is”
“Izgatottan vártam, milyen lehet egy kurzus, ami szülőknek szól a szülőségről, amit már 17 éve gyakorlok. …

Nemcsak hasznos hogyan legyünk jó szülők tanácsokkal gazdagodtunk, ez az öt alkalom felért egy önismereti tréninggel is…”

Szamos Lídia
3 gyermekes anyuka

01

Válassz időpontot

Következő tanfolyam szülőknek: 2020. március 28-tól

Addig készülj fel a szülőségre, amíg még van bőven időd! Most még bármikor, bárhová elmehetsz, ha megszületik a baba nehezebben mozdulsz ki otthonról.

02

Véglegesítsd a helyed a tanfolyamra

Kiscsoportokban dolgozunk, hamar betelnek a helyek
A csoport ereje csodákra képes. Itt megláthatod, hogy más is ugyanúgy van a kérdéseivel, dilemmáival, mint te. Támaszai lehettek egymásnak. Maximum 10 fő jelentkezhet.

03

Nézd meg a postafiókod

Már kapod is a részleteket és egy ajándékot
Nincs más dolgod, mint beírni a naptáradba a Tanfolyam időpontjait és nyitottságoddal, mosolyoddal készülni az alkalomra.

A tanfolyam eredeti ára

Most még kedvezményesen, bevezető áron végezheted el a kismamáknak szóló tanfolyamot. 2020. második felében az ár jelentősen emelkedik.

60.000 Ft

Anyukáknak / Apukáknak

Hozzuk ki belőled a legjobb szülői éned még mielőtt kamaszodni kezd gyermeked :). Szánj rá 10 órát, hogy növeld önbizalmad, önértékelésed gyermeked és családod érdekében. Te vagy édesanyaként / édesapaként a jövő nemzedék mintaképe.

32.000 Ft

Pároknak

Gyere el pároddal, hogy együtt, összhangban fejlődjetek. Közösen döntöttetek, az alapokat is tegyétek le közösen. Meglátjátok könnyebb lesz az egymás közötti kommunikáció is nevelési kérdésekben, ha együtt végzitek el a tanfolyamot.

49.000 Ft

Még nem állsz készen, hogy részt vegyél egy csoportos fejlődésen?

Akkor kezd el ingyenes anyagaimmal, illetve havonta érkező hírlevelemmel.

20 Egyszerű tipp, hogy szánj magadra is időt Anyaként!

Édesanyaként hajlamosak vagyunk elfelejteni magunkat. De ez hova vezethet? Kedvetlenséghez, türelmetlenséghez, magányossághoz. Itt találsz néhány hasznos tippet, hogy ne következhessen ez be. Kattints a letöltéshez!